Hyvä S-hotelli Savonlinnassa

Hyvä S-hotelli Savonlinnassa

Savonlinna on kuuluisa kauniista järvimaisemistaan, Olavinlinnasta ja Oopperajuhlistaan. Vilkkaana kesäkautena kaupungissa vierailee tuhansittain turisteja, joista moni yöpyy kaupungin ehkä parhaana pidetyssä perinteisessä hotellissa, joka on siis Original Sokos Hotel Savonlinnan Seurahuone. Tämä Savonlinnan eläväisen kauppatorin laidalla, kaupungin sydämessä sijaitseva perinteikäs majoitusliike on vuosikymmenien mittaan nähnyt monta kuuluisaakin vierasta. Kaupungin paras sijainti Saimaan rannalla, muutaman sadan metrin päässä 1400-luvulla rakennetusta Olavinlinnasta, jaksaa ihastuttaa asiakkaita vuodesta toiseen. Original Sokos Hotel Savonlinnan Seurahuone on tässä kaupungissa se hotelli, jonka kaikki tuntevat ja josta lähes jokaisella on omakohtaisia muistoja. Vaikka hotellissa ei yöpyisikään, voi vierailla sen ravintoloissa syömässä kuuluisia Saimaan muikkuja tai italialaisia herkkuja tai viettämässä iltaa suositussa tanssiravintolassa ja yökerhossa. Vaikka ei olisikaan innokas oopperan ystävä, kannattaa vierailu tässä kauniissa Saimaan rannan kaupungissa sisällyttää osaksi kesälomamatkaa koti-Suomessa.

Savonlinna

Yövy perinteisessä laatuhotellissa

Original Sokos Hotel Savonlinnan Seurahuone tarjoaa tasokasta majoitusta kaikissa sen 31 uudistetussa huoneessa. Tämä loistavalla paikalla Saimaan rannalla, Savonlinnan kauppatorin laidalla sijaitseva hotelli sopii yhtä hyvin perheiden kesälomamatkan tukikohdaksi kuin liikematkustajillekin. Hotellin erityyppisistä huoneista löytyy sopiva kaikkiin tarpeisiin, pienestä yhden hengen huoneesta aina luksustason Kuninkaan sviittiin saakka, jonka omalla parvekkeella voit saunan jälkeen vilvoitella maisemia katsellen. Huoneiden puulattiat, mukavat kylpyhuoneet ja huonekohtaiset ilmastointilaitteet takaavat miellyttävät olot asiakkaille. Lisämukavuutta tuovat taulu-tv, minibaari, silitysmahdollisuus ja ilmainen langaton netti kaikissa huoneissa. Myös autosi majoittuu mukavasti ja turvallisesti hotellin omassa parkkihallissa. Häämatkalaisille tai hääyön viettoon sopii erinomaisesti kaksikerroksinen superiorx king -huone, jonka korkeasta erkkeri-ikkunasta on mahtavat maisemat kauppatorille ja Saimaalle. Original Sokos Hotel Savonlinnan Seurahuone on syystäkin suosittu hotelli, jonka huoneet varataan usein ennakkoon jo kauan ennen yöpymistä. Siksi varaus kannattaakin tehdä ajoissa, ettei tule pettymyksiä hotellin ollessa loppuunmyyty.

Vilkas kesäkaupunki Savonlinna tarjoaa upeat puitteet rentouttavaan lomaan myös muina vuodenaikoina. Original Sokos Hotel Savonlinnan Seurahuone korkeatasoisine huoneineen ja mukavine ravintoloineen sopii loistavasti tukikohdaksi vaikkapa pariskunnan kahdenkeskisen viikonlopun viettoon poissa kotoa. Sen ravintolan tarjoamat, Saimaasta kaupungin lähivesiltä kalastetut lankkumuikut ovat kuuluisia kautta Suomen ja lähiruokaa parhaimmillaan. Italialaisten makujen ystäviä hemmotellaan puolestaan ravintola Perlina di Castellossa. Hotelliasukkaille on tietysti tarjolla ravitseva ja monipuolinen aamiainen aktiivisen päivän aloittamiseen. Hotellissa on myös hyvät mahdollisuudet kokousten, yksityistilaisuuksien ja juhlien pitoon. Enintään 20 hengen ryhmille voi myös helposti järjestää saunaillan iltapaloineen hotellin toisen kerroksen tilaussaunalla, jonka katetulta terassilta on mahdollista ihailla vaikkapa höyrylaivojen liikkeitä Savonlinnan matkustajasatamassa.

hotel

Iloista lomaa Savon ja Karjalan rajamailla

1

Upeat itäisen Suomen järvimaisemat houkuttelevat vierailijoita niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Savonlinnassa ja sen lähiympäristössä on monta upeaa näkemisen arvoista kohdetta. Kaupungista itsestään löytyy tietysti kuuluisa Olavinlinna, joka rakennettiin jo 1400-luvulla. Sen tornit ja legendat ovat monille suomalaisille tuttuja. Linnassa pidetään myös maailmankuulut, noin kuukauden kestävät Savonlinnan Oopperajuhlat vuosittain heinä-elokuussa. Kerimäellä sijaitseva maailman suurin puukirkko on nähtävyys sinänsä, kuten myös Punkaharjun upea, korkealla harjulla kahden vesistön välissä kulkeva Harjutie. Punkaharjulla sijaitsevat myös mielenkiintoinen metsämuseo ja tiedekeskus Lusto, jossa voi tutustua suomalaiseen metsään sen kaikissa muodoissaan. Savonlinnan lähialueella sijaitsevat sen lisäksi Linnainsaaren ja Koloveden kansallispuistot. Ne tarjoavat upeita luontoelämyksiä itä-suomalaisessa järvimaisemassa. Suunniteltaessa lomamatkaa Savonlinnan alueelle kannattaa tarkistaa, onko Original Sokos Hotel Savonlinnan Seurahuone -hotellissa huoneita vapaana. Erinomaisen sijaintinsa ansiosta se on täydellinen valinta loman tukikohdaksi, ja jos olet S-etukortin haltija, saat majoituksesta tietenkin myös bonusta tilillesi.